Despre noi

Descoperă Regal Gold

Visați la nunta perfectă? Vă imaginați pentru micuțul Dvs. o petrecere de botez ca în basme? Doriți ca aniversarea să o petreceți alături de cei dragi, într-un cadru intim? Ei bine, noi vă stăm la dispoziție cu toată logistica de care aveți nevoie precum și cu un personal pregătit celor mai exigente cerințe.

Saloanele pentru Evenimente oferă posibilitatea organizării în condiţii foarte bune de evenimente diverse precum: nunţi, mese festive, conferințe, seminarii sau orice alt tip de eveniment.
Pentru evenimentele ce necesită o pregătire mai elaborată (în special nunți), vă rugăm să ne contactați cât mai devreme cu putință pentru a stabili cât mai în detaliu toate aspectele necesare (în special data și meniul dorit).

Datorită amplificării cererii pentru serviciile prestate, firma include în oferta sa de servicii și cele de catering, de livrare a produselor comandate la domiciliul clienților sau la biroul acestora.

fonduri-europene

Proiect cofinanțat din Fonduri externe nerambursabile prin Programul Operațional Competitivitate prin implementarea măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Sună acum