Evenimente

Pentru evenimente deosebite vă punem la dispoziție:

• O persoană pregătită să vă ajute in organizarea evenimentului (nunţi, botezuri, petreceri de absolvire, întâlniri, zile onomastice sau aniversare, corporate etc.);

• Servicii Food & Beverage conform preferinţelor dumneavoastră;

• Asistenţă pentru crearea unei teme unice pentru fiecare eveniment;

• Consultanţă în alegerea celor mai adecvate decoraţiuni şi accesorii pentru eveniment;

• Aranjament pentru sală: decor festiv pentru scaune, decor festiv pentru mese;

• Tortul festiv.

Nunti & Botezuri
Zile onomastice
Petreceri private
Evenimente corporate

Săli evenimente

Sala nunti

Oferim clienților o sală „la înalțime” cu servicii de organizare de evenimente de orice fel : nunți, banchete, botezuri, baluri licee și facultăți, mese festive, conferințe, întâlniri de afaceri, coktail-uri, degustări de vinuri.

Salon evenimente

Vă punem la dispoziție un salon de lux destinat evenimentelor memorabile din viața dumneavoastră.

Cort evenimente

Cortul – reprezintă locul unde evenimentele de lux au o nouă dimensiune, locul unde fiecare invitat este tratat asemenea unui VIP. Este un spaţiu ce emană eleganţă, este conectat la ultimele tendinţe din modă şi design, dar, surpriza fulminantă o constitue stilul cameleonic al locației care permite să fie personalizată conform cerințelor oricărui tip de eveniment.

Terasa evenimente

Pentru doritorii de a-și sărbători nunta în aer liber, Restaurantul Regal Gold are un spațiu special amenajat pentru asemenea ocazii.

fonduri-europene

Proiect cofinanțat din Fonduri externe nerambursabile prin Programul Operațional Competitivitate prin implementarea măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Sună acum